• Martine Ruiter - Access Bars

Triggerpoint Reset Methode

Ontdek hoe emoties kunnen leiden tot aanhoudende lichamelijke pijn.

Heb je last van langdurige pijn in je nek, schouders of rug? En wil je hier definitief van af? Kan je niet vrij bewegen zoals je het liefste wilt en word je belemmerd door pijn in je lijf? Ben jij er klaar voor om klachtenvrij en ontspannen door het leven te gaan?

In mijn praktijk bied ik een unieke wijze van chronische pijn behandeling aan die geschikt is voor zowel chronische als onbegrepen lichamelijke pijnklachten.

De Triggerpoint Reset Methode® is een persoonlijk Reset Traject, waarbij het blijvend elimineren van spierknopen (triggerpoints) centraal staat én waarin de dieperliggende oorzaken worden aangepakt voor een totaaloplossing van je klacht. Naast technieken om pijn en triggerpoints met nieuwe hands-on technieken te ‘resetten’ (zachte, zeer effectieve technieken om triggerpoints op te lossen), zal ook veel aandacht besteed worden aan het aanpakken van de onderliggende oorzaken van de lichaamsspanning en pijn. Het is een holistische behandelmethode waarin zowel de fysieke als emotionele aspecten van de klachten aangepakt worden. Dit doen we door samen naar verschillende aspecten te kijken, zoals triggerpoints, emoties, stress, beweging en Mind-Body balans.

Voor wie is de Triggerpoint Reset Methode?

Voor wie is de Triggerpoint Reset Methode bij uitstek geschikt?

  • Heb je langdurig pijnklachten in je rug of nek?
  • Of heb je last van andere klachten, zoals hoofdpijn, migraine, kaakpijn, spierpijn, huidproblemen, maag-darm klachten of vermoeidheid?
  • Verplaatst de pijn zich in je lichaam?
  • Heb je álles al geprobeerd, veel verschillende therapieën gehad, maar hadden deze geen, onvoldoende of tijdelijk effect? Komen klachten steeds weer terug?
  • Nemen je klachten toe bij spanning, stress of vermoeidheid? Of bij relatief kleine inspanningen?
  • En nemen je klachten af bij warmte of ontspanning?
  • Het kan zelfs zijn dat je merkt dat je geheugen en concentratie is afgenomen, je sneller prikkelbaar bent. Je bent moe en hebt weinig of minder energie om de dag door te komen, weinig energie voor je partner, je gezin, of sociale leven.

Dan is de Triggerpoint Reset Methode een manier om definitief van je klachten af te komen. Het richt zich op de oorzaak van de pijn, in plaats van de symptomen. Dus geen symptoombestrijding, maar de daadwerkelijke oorzaak weghalen, zodat klachten niet steeds terugkomen.

Wat zou je graag willen?

Hoe zou het voor je zijn als je de middelen hebt om de controle weer over je leven terug te krijgen? Je weer energie hebt om je hobby’s op te pakken, weer te kunnen sporten, te spelen met je kinderen of wat je maar wilt? Hoe zou het zijn als je geen pijn meer hebt? Je goed slaapt, je fit en uitgerust wakker wordt, zodat je alles uit je dag kunt halen?

Stel je voor dat er meer ontspanning en rust in je hoofd is, waardoor je beter gefocust bent. Je beter voor jezelf zorgt en je beter je grens aangeeft?

Dus… Wil je een definitieve oplossing, in plaats van alleen kortdurende verlichting? Wil je nu echt korte metten maken met de pijnklachten en met 100% commitment van zowel de therapeut als jouzelf aan jezelf werken? Lees dan verder of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Wat is de Triggerpoint Reset Methode (TRM)?

De Triggerpoint Reset Methode is een compleet en intensief behandel/ coaching traject waarin de onderliggende oorzaken van de klacht aangepakt zullen worden. De duur van het traject ligt tussen de 7 en 9 weken. Je bepaalt zelf grotendeels het tempo.

Doordat niet alleen wordt gekeken naar de gevolgen (je pijnklacht/vermoeidheid etc), maar ook naar de daadwerkelijke diepliggende oorzaak van je klacht, is het einddoel het blijvend oplossen van je klachten.

Het traject bestaat uit diverse onderdelen. We gaan aan de slag met het losmaken van de pijnlijke delen van je lichaam (“je lijf een zetje in de goede richting geven”), maar ook met (onbewust onderdrukte) emoties, weer grip krijgen op je gedachten en emoties en het vergroten van je kennis en inzicht in de betekenis van pijn.

Kortom, een investering in je toekomst waarin je weer pijnvrij je leven kan leven. Je weer een manier vindt goed voor jezelf te zorgen, je lichaam beter leert begrijpen en kan geven wat het nodig heeft, in alle (soms moeilijke) omstandigheden die het leven brengt. 85-90% van de mensen is na het volgen van dit traject volledig klachtenvrij en heeft dus ook geen (fysio)therapie meer nodig.

Ben je nieuwsgierig wat deze methode voor je kan betekenen? Je mag me altijd bellen of mailen voor een vrijblijvend advies gesprek!

afspraak maken

Je kunt zelf direct een afspraak inplannen in de online agenda.

Plan een afspraak

Wil je meer informatie?

Laat dan je gegevens achter in dit formulier of stuur een e-mail aan info@martineruiter.nl

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.
"Na jarenlang klachten en allerlei therapieën geprobeerd te hebben ben ik nu eindelijk klachtenvrij!"

Nick