• Martine Ruiter

Martine Ruiter

Mijn naam is Martine Ruiter. Mijn interesse in het menselijk lichaam was al vroeg gewekt en was ik verwonderd hoe prachtig het lichaam in elkaar zit en hoe ingenieus het werkt. Met daarbij de wens en natuurlijke neiging om mensen te helpen wist ik dus van jongs af aan dat ik dit wilde, fysiotherapeut worden.

Na een mooie studietijd ben ik in 2000 gaan werken als fysiotherapeut. Mijn interesse is altijd uitgegaan naar de persoon en het verhaal achter de klacht. Wat maakt dat iemand vast is gelopen? Welke factoren spelen mee, waardoor hij/zij zelf niet goed meer in staat is de klachten te verhelpen?
Mijn passie is dan ook de mensen die ik begeleid weer de regie terug te geven over hun lijf, waardoor ze zelf in staat zijn hun klachten weer onder controle te krijgen.

Inzicht geven in hoe klachten kunnen ontstaan, welke factoren de klachten kunnen onderhouden en mensen helpen zichzelf beter te begrijpen, is mijn ultieme doel.

Afspraak maken

Als je graag op een duurzame manier van je klachten af wilt, inzicht wilt krijgen in waarom je lijf zelf niet in staat (meer) is om de klachten onder controle te krijgen en weer grip op je lijf wilt hebben, maak dan een afspraak! Of maak zelf direct online een afspraak!

Massage Olie